BejelentésIgazgyöngyök
Találd meg a lelked mélyén szunnyadó igazgyöngyöt

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

magyarnak lenni küldetés

- Miért keressük annyira a gyökereinket, múltunkat? Nem felesleges a múltat boncolgatni?

Kérlek, gondold át először: Egy élő növénynek mit jelent a gyökér. Minden létező az életfából származik. Nem is lehet ez másként: ösztönösen kutatsz az élet után.

- Köszönöm. Kérlek, mesélj a gyökereinkről!

Amikor a gyökereidet keresed, elkerülhetetlen az, hogy mélyére nézz annak, mi is az: MAGYARNAK LENNI. Nézhetnéd véletlennek is, hogy erre a területre születtél, TE azonban, aki ezt a könyvet kezedben tartod, a véletleneket is másképp szemléled már. Tekintsünk tehát bele abba a misztériumba, amit a magyarság jelent! Minden, ami él, létezik- még az is, amiről azt gondolnátok, hogy halott anyag, valamilyen láthatatlan kötelékkel kötődik a gyökereihez. Őrzi származását, mert ez nyújt nagyban választ arra, mi az, ami végett ide került a földre. A porszem is őrzi a kezdettudatot, a mag a fának az emlékét, csak az ember nem érzi mindig a gyökereit, de szerencsére belekódolták az a Teremtéskor. - mosoly. Bár sokan megtagadják múltjukat, az életképes növekedésnek, s az egészséges fejlődésnek ez a záloga. Csak akkor nőhetsz, ha véded, s erősíted gyökereidet. Akik nem ezt teszik, azoknak idegenben kel újra megvetniük a lábukat, s elszórni magvaikat. S ha a Mindenható szándéka is az, egyszer majd az idegen talajban is megered az új hajtás, s nem tépheti ki, s szórhatja szét őket bármilyen szellő vagy vihar.

Ti azonban, kedveseim, ennél sokkal szerencsésebbek vagytok, mert életfátokat őseitek a legcsodálatosabb talajba vetették! A Szent Földbe!

Ha ennek tudatára ébredtek, végre nyugodt boldogság s erő járja majd át szíveteket! Senki és semmi sem szakíthatja el ezeket a gyökereket, mert olyannyira mélyre nyúlnak, olyan ősi a nemzetségetek, s a Teremtő szándéka által nőtt ki hajdanán, ezért aztán nincs még egy, ami hozzá hasonló módon csodálatra méltó és életképes lenne!

Amit régóta erőnek erejével akartak belőle kiirtani, az segíti át mindenen: az ősi, nyers puszta erő. A Tiszta Forrás.

Ez az, amit soha nem szabad megtagadnotok, de mélyen, de amit sejttudatotokban mindig is éreztetek. Átörökítettétek, így őrzitek ősidők óta. Ez a gének üzenete, és szerepe, ami tudat nélkül is tökéletesen működik bennetek! Ha kétséged támad, mert természetes identitásod kiölték belőled a nyomorúságos diktatúrák, nézd meg táncaitokat! Nézd meg az ősi dalaitokat, zenéteket! Vagy nézd meg a motívumokat, melyeket használnak, viselnek még oly sokan, főleg határaitokon túl, Erdélyben és másutt is, ahol eme kincseket még őrzik! Mi ez, ha nem a misztérium maga? Ez a mágia nyelve, jelrendszere, és hidd el, annak, aki nem él benne, mint TI, a napnál is világosabb ez! Csak ti vagytok még félig bódultak, mert vakfoltok vannak az észlelésetek helyén, hisz tudatszinten ölték ki belőletek a látást! De nem lesz ez mindig így! Nyelvetek maga a varázslat! A Teremtő ősi nyelve, az Isteni nyelv! Most még kételkedsz de pár nap, hónap, vagy talán év múlva majd büszkén mosolyogsz rám, s nézel társaid szemébe, mikor erre végre ráeszmélsz!

- Hogy lehet mindez?

Ezt joggal kérded. Nem akarom megmagyarázni számodra, mert olyannyira érthetetlen és fel nem fogható, hogy bele sem kezdek. Emiatt csakis a szív birodalmából fogod majd fel, nem ésszel. Legyen elég egyelőre annyi, hogy a legfőbb bizonyíték ott folyik ereitekben, s szívetek minden dobbanásával ekképpen nyilatkoztok meg igazként! Megnyilvánultok! Kinyilatkoztatjátok a CSODÁT a dalaitokban, a tiszta, összetett és rendkívül szemléletes nyelvetekben, mely csodálatosan fedi fel a nagy titkokat! Nemhiába igyekeztek, s igyekeznek előttetek elfedni nyelvetek eredetét, és azt, milyen szent mindez! Most legyen elég annyi, hogy nem nektek kell származás után kutatnotok, mindent tőletek fognak majd egykor eredeztetni! És nem kell majd, hogy más népek nyelvének hasonlósága alapján kutassátok keressétek gyökereiteket! Az, hogy ez mást népeknek már evidencia? Az, hogy külföldi tudósok könyvet írnak a magyar és etruszk közös eredetről? A magyar nyelv isteni voltáról? Lassan kinyílik majd a szemetek, Kedveseim, mert így kell ennek lennie. - mosoly- Szerencsére nyelveteket, s ősi írásotokat még ma is őzi egy ősi vérvonalatok, mert a Teremtő, tudván, mi vár majd rátok átörökítette azt egy szívós, kitírtó népcsoportra- teher alatt nő a pálma, Kedveseim.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!