BejelentésIgazgyöngyök
Találd meg a lelked mélyén szunnyadó igazgyöngyöt

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
- Nehéz megélni ma a nőiséget. Vagy túlzottan elnyomják, vagy ha ebből a kitörnek, harcosnak nevezik őket.

 A női szerep- néha nem túl hálás, - mint ahogy az emberi szerepek lenni szoktak. Néha visszahúzódva szemlélődve él a nő a családban. Nem gondolnám azonban, hogy a nő háttér, SŐT! Felfoghatatlanul SOK az, amit a nőiség magába foglal. De ha olyan termékeny talajává válik a befogadásnak, hogy TUD visszavonulni, teret adni mindenkinek, akkor mintegy "egybeolvad" a mindenséggel. Ha működik a nőisége, akkor a Nő az összhang megteremtője, s az egység egyik fontos, kohéziós eleme. Nemhiába Ő a SZENT KEHELY, a befogadás, mert általa valósulhat meg az újjászületés, és általa lehet folytonos az isteni TEREMTÉS! Hogyan is lehetnétek méltóbbak az Isten szent gyermeke névre! Büszkék lehettek erre, kedveseim, mert nem mindennapi szerepet osztott rátok a Teremtő!...

Akár hiszed, akár nem, a nőknek hatalmas a feladata a Föld felemelkedésében. Szeretném, ha elhinnéd, mert sokkal többet tehettek, mint a férfiak, bár a férfiak szerepe is igen nagy.

Míg ők elfogadásukkal, s megértő, együttérző magatartásukkal tudnak segíteni, addig ti, a női a vénuszi energia felélesztésével állíthatjátok helyre a föld rezgésszintjét. Amikor a Marsi küzdő, győzni vágyó erők el akarják nyomni a szeretetet, és a kreatív termékeny jelenlétet, akkor érezhetően nagy szükség van ezen energiákra a földön! Ezért kell tehát emelni, s erősíteni a nőket, hogy elérjék régi erejüket, s visszatérjenek megbecsült helyükre, a férfi mellé.

Fontos azonban, tudnotok, hogy mindannyian el kell, hogy fogadjátok egymást! Nem szabad részekre szakadnotok, amikor az egységnek van itt az ideje! Amíg ti, nők képviselitek a szeretetteljes, elfogadó energiát, amit e finom minőségként már sokan ismerhettek, addig a férfiaké az oltalmazó szerep, aki mindebben segítségetekre lesz majd. Közös a munka; s mindkettőtök feladata ugyanolyan fontos

A földi lét ma olyannyira fájón férfias jelleget öltött, hogy Földanyácska sem örül ennek. 

Sajnos már bőrötökön érzitek szenvedését: fájdalmában majd levet benneteket a hátáról! Kedveseim! Eddig sok kellemeset hallottatok, s most bár fájó dolgokat kell mondanom nektek, mégis nyíltan beszélek hozzátok! Ne is próbáljátok fejeteket, a homokba dugni, hogy ne kelljen a felelősségből részt vállalnotok!

Ahogy a földön egykor a nőiség dominált, s harmóniában élt minden létezővel- újra meg kell teremtenetek az akkor oly harmonikus egységet. Keressétek a visszavezető utat! Teremtsétek meg újra az egészséges egyensúlyt! Fontos, hogy megértsétek, mert ez további létetek záloga! A férfias versengés, a harc, és a dominancia: mind-mind LETŰNT korok ismérvei. Egyenesen mondom: a pusztulásba sodorjátok magatokat, és másokat egyaránt. Ha fejlődni, és élni(!) akartok, csakis ez az egy járható út.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!