BejelentésIgazgyöngyök
Találd meg a lelked mélyén szunnyadó igazgyöngyöt

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

...Akkor tehát az őrangyalok mindig kísérnek bennünket?

 - Igen. Soha nem maradtok egyedül. Kivéve néhány átmeneti állapotot. (Erről majd később beszélek.) Ez a jó hírem számodra. - mosoly- Bár ezt szerencsére már sokan tudjátok.

 - Idővel változik a segítő mellettünk? S ha igen, életünk során hányszor?

A lelki vezető, segítőváltás előfordulhat többször életedben. Mivel időközben szeretteid eltávoznak, segítőként visszakaphatod őket magad mellé. Addig az ő szüleik lehetnek melletted. S ezáltal azoknak az értékeit, s tapasztalatait is énedbe foglalhatod, akik elmennek. Hisz azt Te is tudod, hogy az őseid is Te vagy, részben. -mosoly - Ez az örök körforgás. Bölcsességük reád száll, kudarcaikból, s tapasztalataikból tanulva nősz fel azzá, aki érett korodban leszel. Ez az Út törvénye. Ami a spirituális okot illeti, az pedig az, hogy időközben lelkileg fejlődsz, változol, s ezért aztán új segítőkre, s vezetőkre lesz szükséged. Ez a váltás elengedhetetlen, fejlődésed következménye.

 - Értem. Ha meghalnak, s engem választanak, új lelki segítőt kapok szüleim, nagyszüleim személyében. Mi a helyzet a szükséges váltással? Ez már nem ilyen zökkenőmentes, ugye?

Nem az, nem is akarlak ezzel áltatni. Ahogyan a lélek fejlődése sem rövid, s egyszerű folyamat, úgy ez a váltás is lehet elhúzódó s nehézkes. Akár heteken, hónapokon keresztül is érezheted, hogy nincs melletted senki. Természetesen ez ebben a formában azért nem igaz, mert a Teremtő, s angyalaid akkor is figyelnek rád, de lelki vezetőid átadják egymásnak a stafétát. Valójában azonban ha hiszed, ha nem, te vagy az oka annak, hogy egy ideig nem kerülhet melléd senki. ...
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!