BejelentésIgazgyöngyök
Találd meg a lelked mélyén szunnyadó igazgyöngyöt

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Ne keveredjetek hazugok közé, mert könnyen elhitetik veletek, hogy bennetek van a hiba! Az igazság a hazugoknak - mivel kemény és égető, - elviselhetetlen! Ha azonban kikérik véleményeteket, mondjátok el nekik az igazságot!

Ami a szemnek láthatatlan, a szívnek sokszor még világos. Ami a szív számára tiszta, az szemmel fel nem fogható. Ezért aztán szív és ész úgy vélitek össze nem férhet. Ha azonban a szívetek hangját meghalljátok, s valóban elvetitek, hogy eszetekkel is felfogjátok, amit diktál, - bár a gondolkodásotokat közben nem kapcsoljátok ki – boldogok lesztek.

Irányítson benneteket a megérzés! Nem mondom, hogy nem fogtok néha csalatkozni benne, de nem fogjátok többé kétségek közt mondani: “Bárcsak hallgattam volna a megérzéseimre!”

Nos, az intuícióról még sok fontos dolgot fogtok hallani, egyelőre annyit, hogy az intuíció az, amit akkor tapasztaltok, mikor elkezditek “megcsapolni” a szellem csatornáját. Ilyenkor csurran- cseppen egy- két isteni csepp, s a Mindenható akaratában, s a nagy univerzum törvényszerűségeibe nyertek betekintést egy pillanatra.

Az intuíció, isteni ajándék legyetek hálásak érte! De sajnos oly sok spirituális jelenség, így az intuíció sem volt sokáig helyén kezelve: Érthetetlen, tökéletlen, bizonytalan érzésként, kósza eredetű féligazságként értelemeztétek, ami elveszi az észtől az irányítást, úgy, hogy közben még magyarázattal sem szolgál!

Aztán meg beigazolódik intuíciótokról, hogy nem alaptalan, azaz a véletlenül kapott információ hiteles! Ez egy agyrém, így gondoltatok ilyenkor, nem igaz?- mosoly-

Kedveseim! Adjátok meg a szíveteknek a lehetőséget az életre! Amint a szív hatalmába kerültök, Isten földjén vagytok! Ott pedig mindent a tökéletes rend és szeretet irányít! S meglátjátok majd: minél több intuíciótoknak engedelmeskedtek, annál többször lesztek a szellem, s annál kevesebbszer az ego által vezettetve. S ennek üdvözítő voltát a saját bőrötökön fogjátok érezni!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!