BejelentésIgazgyöngyök
Találd meg a lelked mélyén szunnyadó igazgyöngyöt

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Vagy, aki vagy

Néha ismeretlenül is ismerősnek tűnsz, néha meg elgondolkodok, hogy lehet az, hogy napok, hónapok, életek óta mellettem vagy, mégsem ismerlek. Néha szomorú vagy, néha meg olyankor nevetsz, mikor én sírnék, de látván, hogy arcod mosolyra rándul, s letörlöm könnyeimet. Azt hittem, ugyanúgy ismered magad, mint ÉN, míg közénk nem állt a csend. Először csak rövidebb időre, de aztán már beleivódott a kávézás meghitt perceibe is, míg végül már nem volt jó a régi meghitt várakozás, mert felfoszlottak az érzéseink a kietlen érzékelten hallgatás miatt.

Nem így kezdődött. Még meg sem láttam az arcodat, mégis tudtam; jól ismerlek. Azt gondoltam, a megérzések többet érnek annál, mint amit majd az a test mutat számomra, melyben mostani életedben zárva létezel. Szó szerint bezárva.

Nem mindenki teljesedhet ki a földi lét által. Néha magunkat zárjuk be rossz rögeszméink, hangtalan tiltakozásunk rideg világba, ahol már szinte csak a tagadás marad. Nem is tudjuk aztán már, kik is vagyunk valójában. Ilyenkor aztán már nem írhatjuk le létezésünket mással, mint NEM- ekkel. Nem függök a társadalmi sémáktól, nem élek párkapcsolatban, nem dolgozom alkalmazottként, nem vagyok szerelmes, stb. stb... Valóban EZ vagy? Bár lehet, hogy mostanra azt hiszed, ez vagy TE, de NEM- ek sorozata akartál lenni gyerekként is? Valóban a tagadás vezérelt, mikor kis piros autóddal játszadozva a jövődet tervezted? Negatív léttudatod nem inkább a társadalmi sémáktól való félelem generálta? Most érted el, leginkább a kötöttséget! Most, hogy, félsz! Félsz átlagosnak maradni, félsz nem elütni a többitől! Mára szinte csak EZÉRT élsz. A félelmeid éltetnek, nem az öröm, nem a lét és az igaz célok. Nem az ÖNFELEDT célok által hevített lét motivál.

Tudod, KI vagy?

Ha tudnád, nem félnél. Ha ismernéd azt a teljességet, ami veled azonos volt születésedtől fogva.

Aki benned mélyen pihen.

Miért? Még kérded? Mert azt a valakit bezártad, s többször meg is tagadtad. Hűtlen voltál hozzá, miközben vele együtt megtagadtál annyi dolgot, ami igazán éltetett. És most kemény köpeny védi a szíved, hogy el ne érzékenyülj, mert azt nem szabad. Mert az gyengeség volna! Mert te nem sírhatsz. Mióta van az, hogy mások céljai, elvárásai után futsz, kullogsz, mászol, és már azt sem tudod, ki vagy

Közben pedig nem lenne szükséged semmire. A légzésed által nyernél bizonyosságot, hogy TE vagy az. És soha, senki nem tudna ebben megrendíteni téged. Mert lélegezni addig fogsz, míg világ a világ... És megnyugtatlak: ha már lélegezni sem fogsz, még akkor is tudatában leszel, hogy VAGY, AKI VAGY.

Mert az örökké tart.

 

A vonzás törvénye

1. Elhatározás

Döntés- Nevezheted akár így is: "Ugrás a semmibe." De ne feledd! Korántsem semmi, az a valami, amit már évek óta gondolatban előkészítesz!

2. Lépés

Amikor megteszed a lépést, már egyáltalán nem félsz. Ezért is csodálatos dolog a LÉPÉS pillanata.... Ha évekig is gyötrődsz egy fontos döntésen, legyen az válás, munkahelyváltás, mindig csak addig szorongsz, míg nem teszed. Azért a pillanatért, mikor újra már szabad vagy, hidd el, már megéri! És hogy miért írom le ezt az egészet? Mert mikor nem is várnád, mert józan ésszel ugye, nem reális, hogy minden megtörténhet, akkor egyik napról a másikra kitárul a világ! Megkapod azt, amire vágysz.

3. Hit Hidd el, fogadd el!

Megszenvedtél érte! Megérdemled AZ ÉGIEK VELED VANNAK! ÉS MÁR SOSEM ENGEDIK EL A KEZEDET! CSAK TE IS BÍZZ VÉGRE MAGADBAN!! S tudd, hogy ezt végre TE teremtetted.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!